Parkeertarieven parkeerdak Keizerswaard

Vanaf 4 maart kunt u de eerste anderhalf uur voor € 0,50 parkeren op het parkeerdek van winkelcentrum Keizerswaard of in de parkeergarage Hart van IJsselmonde (ingang vanaf de Palmentuin).
Om de bereikbaarheid van het winkelcentrum zo goed mogelijk te maken heeft de CVVE Keizerswaard (Vereniging van Eigenaren) besloten om op het parkeerdek betaald parkeren in te stellen.
 
Na de invoering van betaald parkeren op straat, in april 2012, bleek het (gratis) parkeerdek voor een groot deel gebruikt te worden door langparkeerders. Hiermee werden de parkeermogelijkheden voor het winkelend publiek zeer beperkt. Om het parkeerdek en de parkeergarage aantrekkelijk te maken voor bezoekers van Keizerswaard, hebben de eigenaren van beide voorzieningen besloten om een gezamenlijk gereduceerd tarief in te voeren.

Parkeertarief
Het tarief voor parkeren op het dek en in de garage is gelijk. Bezoekers betalen voor de eerste anderhalf uur € 0,50, voor het daaropvolgende uur dient € 0,50 betaald te worden en voor ieder volgend uur € 1,-.
Voor de parkeergarage Keizerswaard Noord is dit tarief al ingegaan. Op zondag is de parkeergarage gesloten. Zodra de installatie op het parkeerdek functioneert, zal ook hier dit tarief gaan gelden.
Voor parkeren op straat, bij de parkeermeters, betaalt u € 1,58 per uur (€ 0,50 voor 19 minuten).
 
Route parkeren
De ANWB heeft op de toegangswegen richting winkelcentrum Keizerswaard borden geplaatst met hierop de aanduiding parkeren Keizerswaard Noord en Keizerswaard Zuid.
Keizerswaard Noord is de route naar de parkeergarage via de Groene Tuin en Palmentuin en volgt u Keizerswaard Zuid dan wordt u naar het parkeerdek en de straten bij het winkelcentrum geleid.
 
Vanuit de parkeergarage kunt u met een lift naar het straatniveau, u komt dan achter de versmarkt buiten en via de ingang naast de Rabobank loopt u het winkelcentrum in.

  • Hits: 2210
Facebook-Icon

Huurdersvereniging IJsselmonde
p/a Groene tuin 105
3078 KB Rotterdam

tel. 0104828976

 

U kunt ook contact met ons
opnemen via het
contactformulier
op deze site
of via ons mailadres:
info@ijsselmondehij.nl

Bank:
NL16 INGB 0003407924
KvK: 40342345
Facebook-Icon